Od zabavne avature te loči le en vroči SMS. Najboljša samska dekleta in ženske za spoznavanje iz regije čakajo na tvoje sporočilo.

SMS zmenki

A se spomnite zmenkov nekoč? In, kako smo eni druge vabili nanje? Ko sta si dve osebi všeč in se privlačita, potrebujeta čas zase, da se spoznata in ugotovita vse, kar bi želeli vedeti. Je pa seveda lažje v današnjem času, ko imamo na voljo pametne telefone in možnost pošiljanja sporočil. In so tako sms zmenki zaživeli, zelo hitro pa se je začelo vabiti na zmenke zgolj preko smsov. Seveda ne pomeni, da vsi in vedno, pa vendar je danes to običajno.

Srečali smo osebo, ki se nam zelo dopade. Mogoče pa smo stik z njo vzpostavili kje na spletu in se je naša komunikacija preselila malce bližje. V naš telefon. Malo bolj osebno in lahko bi rekli, da je korak dlje. Zanimivo je, da je najbolj zanimivo to nestrpno čakanje sporočila. Kdaj nam bo ta druga oseba pisala, kaj bo napisala, kdaj si nas bo drznila povabiti na zmenek. In v trenutku, ko bomo videli kakšno vabilo v sporočilu, bomo vedeli, da je to to – napočil je čas, da se spoznamo tudi bolje. In tako ugotavljamo, da so sms zmenki pravzaprav običajna metoda vabila.

Sms zmenki pa so lahko dejansko tudi točno to – dobesednega pomena. Recimo, z nekom se dogovorimo, kdaj se prihodnjič slišimo preko smsa. Zakaj točno preko smsa, pa je seveda odvisno od nas samih. Lahko, da je vznemirljivost in razburljivost tista, ki nas je premagala ali pa so vmes tudi drugačni razlogi. Kakorkoli, napočil je čas našega zmenka. Ni se nam potrebno lepo obleči in posebej urediti, namestimo se udobno v posteljo ali na domač kavč in pričakujemo sporočilo. In vse kar bi mogoče vprašali na zmenku v živo, lahko tudi preko smsa. Mogoče celo lažje, glede na to, da osebe ni pred nami, da lahko prej o besedah tudi razmislimo in nazadnje tudi analiziramo besede našega sogovornika. Časa imamo prav za vse. In verjetno se bo pogovor zavlekel v dolge ure. Pa ni nujno, odvisno je od tega, kako bo ta napredoval in kakšna čustva prebuja na obeh straneh telefona.

Sms zmenki so pravzaprav lahko odličen uvod v nekaj čudovitega, posebnega, v nekaj lepega. Recimo, spoznali smo osebo, katere pa ne poznamo dobro in predno bi se z njo želeli spustiti v kaj več, seveda to takoj ne vključuje globoke ljubezni ali prijateljstva, pač pa je dovolj želja, da se je pri nas pojavila potreba ali pa zgolj želja, da jo bolje spoznamo. V kaj se bo naš odnos razvil, bo seveda odvisno od nadaljnjih dogajanj. Pa vendar, če upoštevamo to, da so nam danes na voljo razni načini, kako o nekom izvedeti dovolj, ni razloga, da se za to ne odločimo. Je pa seveda vedno najboljša metoda prav to, da osebo, ki nas zanima, povprašamo o vsem. Najbolj pošteno in najbolj primerno, glede na to, da nam bo ta znala največ povedati o sebi. In, če ne drugače, začnemo lahko prav s telefonom. Vzpostavimo stik zelo enostavno in sicer pošljemo kratek a jedrnat sms, ki bo v drugem sogovorniku zbudil zanimanje in seveda bo želel odgovoriti.

Sms zmenki so lahko zelo vznemirljivi. Predstavljajte si dolg dolgočasen večer, ko zares ne veste, kaj početi in kam se dati. Za to, da si pričarate vznemirljivo dogodivščino, vam pravzaprav niti ni potrebno nikamor oditi. Lahko to storite kar od doma. Izkoristite super priložnost in povabite koga na zmenek. Za to vam pa ni potrebno pospraviti stanovanja, ga nadišaviti in urediti sebe. Uživate lahko v prijetnem in domačem vzdušju in se kljub temu družite z vam zanimivo osebo. Torej, vaša rešitev so sms zmenki. Povabite nekoga in si privoščiti vznemirljivo dogodivščino, katero boste zagotovo z veseljem še ponovili. In verjetno bo vajin pogovor napeljal na takšne teme, o katerih ste želeli spregovoriti s to isto osebo. Zanimivo, koliko lahko izveste o nekom in lahko pravzaprav nekoga na tak način spoznate, čeprav se nam mogoče to zdi nemogoče, pa vendar, ni res. In seveda si na ta način sami dokažemo, da je dejansko tako. Kolikokrat smo stik vzpostavili s popolnim neznancem in so čustva prerasla v kaj več? O tem neznancu pa ste dobili občutek, kot bi ga poznali že vrsto let. In samo na podlagi recimo smsov. Res je, veliko lahko izvemo o osebi že na podlagi sporočil, ki jih piše.

Ugotavljamo, a so sms zmenki pravzaprav kar širok pojem in si jih lahko razlagamo po želji in po svoje. Kar ne pomeni, da ni neke enotne definicije, seveda je, ampak so tako vsestransko uporabni, da enostavno ni načina, ki bi bil napačen. Sploh, če smo mogoče nekdo, ki je na tesnem s časom, je sramežljiv, ne ve kaki vzpostaviti stik drugače z drugimi ljudmi, ipd. Vsekakor je za vsakega za nekaj dobro in predvsem uporabno.

Tehnologija ni samo napredovala na področju tehnike, pač pa tudi zanimivo – da močno vpliva na naše obnašanje, na naše počutje, razpoloženje, ipd. Napredujejo tako tudi naša čustva, napredujejo naše sposobnosti in seveda tudi odnosi z drugimi ljudmi, ki pa so vsekakor več kot le potreba in želja vsakega posameznika. Vsi si želimo družbe, najdemo jo pa na različne načine. In enako se tudi družimo, osebno, preko smsa, spleta ali kakorkoli drugače. Kar pa seveda ni pomembno in je edino pomembno ter je zadnji cilj prav vzpostavitev pravega odnosa, v pravem času in s pravo osebo. Na kakršenkoli način ali v kateremkoli času in s komerkoli.